Losos s medom i češnjakom
Losos je jako dobar izvor zdravih masti.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta lososa
- 1 žlica maslinovog ulja
- 3 naribana češnja češnjaka
- 3 žlice meda
- 2 žlice soka od limuna
- sol
- papar
Priprema
Losos posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i pecite losos 5 do 7 minuta tako da je kora okrenuta prema dolje.
Okrenite losos na drugu stranu, dodajte češnjak i nastavite peći oko 1 minutu. Pomiješajte med i limun, dobro promiješajte i dodajte u tavu.
Nastavite dinstati dok umak ne postane gust. Uklonite tavu s vatre i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s medom i lećom35 min12345
-
Jela od ribeLosos sa sojom i salatom od krastavaca i avokada25 min12345
-
Jela od ribeLosos s javorovim sirupom1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti