Losos s pet začina

Losos s pet začina

Losos s pet začina
  • Objavljeno: Utorak, 16.07.2019.
  • Broj pregleda: 6.093
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uz losos najbolje idu kao prilog mahune s krumpirom!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500 g lososa
  • 2 žličice canola ulja
  • 1 žličica začina u prahu (cimet, klinčić, sjeme komorača, anis i sansho)
  • 1 / 4 žličice soli

Priprema:

  1. Prethodno zagrijati peć za pečenje.
  2. Uvaljajte lososa u začine i sol.
  3. Položite ga na lim za pečenje i pecite dvadesetak minuta na 180°C stupnjeva.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti