Pečeni brancin punjen začinskim biljem

Pečeni brancin punjen začinskim biljem

Pečeni brancin punjen začinskim biljem
  • Objavljeno: Srijeda, 25.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršeno pečena riba.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 očišćeni brancin
  • 1 žlica vlasca
  • 1 žlica peršina
  • 1 žlica timijana
  • 1 nasjeckani limun
  • 1 nasjeckani češnjak
  • sol
  • papar
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Ribu stavite na komad aluminijske folije i premažite ju maslinovim uljem. Pomiješajte sve sastojke i njima napunite ribu. Začinite ju solju i paprom izvana i zamotajte folijom. Pecite oko 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti