Riba u limunu i parmezanu

Lagano i ukusno jelo od ribe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 50g krušnih mrvica
- naribana korica od 1 limuna
- 25g parmezana
- 2 žlice nasjeckanog peršina
- sol
- papar
- 4 fileta bijele ribe
- 50g maslaca
- sok od 1 limuna
Priprema
Pomiješajte krušne mrvice s limunovom koricom, parmezanom, peršinom, solju i paprom.
Ribu začinite po želji i pecite na zagrijanom ulju oko 3 minute. Okrenite i pospite marinadom. Pecite oko 3 minute. Dodajte maslac i sok od 1 limuna. Promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPohane hrenovke u tijestu - corn dog30 min12345
-
JuheKrem juha od poriluka i krumpira40 min12345
-
Jela od mesaJuneće šnicle u saftu2:40h12345
-
DesertiCheesecake sladoled s jagodama20 min12345
-
DesertiJagode u čokoladi10 min12345
-
Jela od mesaMesne okruglice punjene sirom40 min12345