Riba u limunu i parmezanu

Riba u limunu i parmezanu

Riba u limunu i parmezanu
  • Objavljeno: Srijeda, 30.03.2016.
  • Broj pregleda: 129
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagano i ukusno jelo od ribe.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 50g krušnih mrvica
  • naribana korica od 1 limuna
  • 25g parmezana
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • sol
  • papar
  • 4 fileta bijele ribe
  • 50g maslaca
  • sok od 1 limuna

Priprema

Pomiješajte krušne mrvice s limunovom koricom, parmezanom, peršinom, solju i paprom.

Ribu začinite po želji i pecite na zagrijanom ulju oko 3 minute. Okrenite i pospite marinadom. Pecite oko 3 minute. Dodajte maslac i sok od 1 limuna. Promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti