Riba u limunu i parmezanu
Lagano i ukusno jelo od ribe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 50g krušnih mrvica
- naribana korica od 1 limuna
- 25g parmezana
- 2 žlice nasjeckanog peršina
- sol
- papar
- 4 fileta bijele ribe
- 50g maslaca
- sok od 1 limuna
Priprema
Pomiješajte krušne mrvice s limunovom koricom, parmezanom, peršinom, solju i paprom.
Ribu začinite po želji i pecite na zagrijanom ulju oko 3 minute. Okrenite i pospite marinadom. Pecite oko 3 minute. Dodajte maslac i sok od 1 limuna. Promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti