Tjestenina s limunom i rajčicama
Brzo i ukusno.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- korica i sok od 1 limuna
- 1 nasjeckana glavica luka
- 400g tjestenine
- 6 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 4 žličice peršina
- prstohvat šećera
- 500g nasjeckane rajčice
- 125g mozzarelle
- sol
- papar
Priprema
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Sok od limuna i koricu od limuna stavite u veliki ponac, dodajte luk, sol i papar. Ostavite da odstoji oko 10 minuta.
Pomiješajte tjesteninu s umakom od limuna, dodajte ostale sastojke, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
Vegetarijanska prehranaZapečene tikvice sa sirom i jajima1 h12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s avokadom15 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s umakom od bundeve30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s artičokama i mozzarellom45 min12345
-
Jela od tjestenineZapečena tjestenina sa šampinjonima50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti