Juha od bundeve i jabuke

Juha od bundeve i jabuke

Juha od bundeve i jabuke
  • Objavljeno: Srijeda, 05.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasta i ukusna jesenska juha.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 6 šalica nasjeckane bundeve
  • 5 šalica povrtnog temeljca
  • 1 nasjeckana jabuka
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 list lovora

Priprema

Zagrijte ulje u loncu. Dinstajte luk, češnjak i lovor 2 do 3 minute. Dodajte bundevu, jabuku i 4 šalice temeljca. Posolite i popaprite po želji. Dobro promiješajte i pustite da proključa. Kuhajte oko 15 minuta. 

Uklonite s vatre, izvadite lovor i pustite da se hladi oko 10 minuta. Štapnim mikserom ili pomoću blendera miksajte smjesu dok ne postane kompaktna. Po želji dodajte još temeljca. Dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti