Juha od krastavaca i poriluka

Kremasta i osvježavajuća.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 naribana krastavca
- 1 nasjeckani poriluk
- sol
- papar
- 250ml kiselog vrhnja
- 1/2 žličice bosiljka
- 1 žličica peršina
Priprema
Kuhajte poriluk u vrućoj slanoj vodi oko 10 minuta. Ocijedite i stavite u blender. Dodajte krastavce, kiselo vrhnje, bosiljak i peršin. Posolite i popaprite po želji. Miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Ako vam je smjesa previše gusta, dodajte malo vode.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Juhe
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345