Rižoto sa šafranom na mornarski

Rižoto sa šafranom na mornarski

Rižoto sa šafranom na mornarski
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 9.532
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Dah mora na Vašem stolu
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 40 g kozica
  • 40 g očišćenih dagnji
  • 40 g riže
  • maslinovo ulje
  • češnjak, sol, papar, peršin, šafran, rajčica

Priprema

Sitno nasjeckati češnjak i popržiti na maslinovom ulju, dodati kozice i dagnje te sol, papar i peršin sve pirjati 15 minuta. Dodati očišćenu rajčicu nasjeckanu na kocke, lagano promiješati. U drugoj posudi u slanoj vodi skuhati rižu koju je potrebno ocijediti i dodati kozicama i dagnjama. Dodati šafran i lagano dolijevati dok se kuha do poželjne tvrdoće zrna riže.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti