Domaći namaz od lješnjaka i kakaa

Domaći namaz od lješnjaka i kakaa

Domaći namaz od lješnjaka i kakaa
  • Objavljeno: Utorak, 06.03.2018.
  • Broj pregleda: 5.627
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isprobajte domaći slatki namaz od lješnjaka i kakaa kojim možete nadjenuti palačinke i muffine ili namazati na kruh.
Izvor slike: Depositphotos
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 šake oguljenih lješnjaka
  • 2 do 3 žlice sirovog kakaa
  • 1 žlica meda ili 5 datulja

Priprema

  1. U blenderu ili uz pomoć štapnog miksera napravite pastu od lješnjaka.
  2. Umiješajte kakao i med.
  3. Ako ste umjesto meda odlučili koristiti datulje, namočite ih u mlaku vodu 1 do 2 sata prije upotrebe, a zatim dobro ocijedite.
  4. Kada ste napravili pastu od lješnjaka, dodajte kakao i datulje i miksajte dok se smjesa ne ujednači.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti