Kajgana s ricottom i ružmarinom

Kajgana s ricottom i ružmarinom

Kajgana s ricottom i ružmarinom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 20.06.2016.
  • Broj pregleda: 203
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan i hranjiv doručak koji ćete obožavati!
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 jaja
  • 1 nasjeckani mladi luk
  • sol
  • papar
  • 1/4 žličice ružmarina
  • 2 žlice ricotte

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte oko 3 minute. U međuvremenu umutite jaja, posolite ih, popaprite i dodajte ružmarin. Dodajte jaja u tavu i dinstajte oko 2 minute. Uklonite s vatre, dodajte ricottu, dobro promiješajte i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti