Kruh od lješnjaka
Lješnjaci su dobar izvor bakra i mangana.
Vrijeme pripreme:
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100ml meda
- prstohvat cimeta
- 260g mljevenih lješnjaka
- 2 žlice brašna
- 1 prašak za pecivo
- 4 jaja
- 60ml mlijeka
Priprema
Zagrijte pećnicu na 175°C.
Pomiješajte lješnjake, brašno, prašak za pecivo i cimet. U drugoj zdjeli pomiješajte preostale sastojke i dobro promiješajte. Pomiješajte suhe i mokre sastojke i miješajte dok ne dobijete kompaktno tijesto.
Namastite vatrostalnu posudu, ravnomjerno u nju rasporedite tijesto i pecite oko 40 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaKruh od kikirikija i banane1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od mrkve i tikvica1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaPanini od mozzarelle i malina20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBaba Ganoush namaz30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaRižoto s piletinom, mahunama, paprikom i kukuruzom40 min12345
-
Kruh i pecivaMirisna peciva u obliku bundeve2 h12345
-
PriloziRotkohl ili pirjani "njemački" crveni kupus1:30h12345
-
DesertiKolač s malinama i zobenim pahuljicama1 h12345
-
VarivaVarivo od poriluka45 min12345
-
PriloziDomaći njoki od krumpira i špinata50 min12345