Patlidžan s fetom

Ukusan prilog.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 patlidžan
- 1 žlica soka od limuna
- 1/4 šalice maslinovog ulja
- 1/2 šalice feta sira
- 1/2 šalice nasjeckanog luka
- 2 žlice svježeg bosiljka
- 1/2 šalice nasjeckane crvene paprike
- 1/4 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Patlidžan prerežite popola i pecite u pećnici oko 20 minuta. Izvadite, pustite da se ohladi i nasjeckajte.
Pomiješajte patlidžan s preostalim sastojcima, dobro promiješajte i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaPatlidžani s mozzarellom i rajčicom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći ajvar4 h12345
-
Vegetarijanska prehranaVegetarijanske tortilje s humusom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345