Pečeni slatki krumpir s kuminom

Krumpir obogaćen začinima.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 slatka krumpira srednje veličine
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 žlica naribanog kumina
- 1 žlica naribanog cimeta
- 1.5 žličica papra
- 1 žličica soli
Priprema
Zagrijte pećnicu na 190°C. Dobro operite krumpir i narežite ga neoguljenog na kockice srednje veličine. Rasporedite ih na limu za pečenje. Dodajte kumin, cimet, papar, sol i ulje. Dobro promiješajte, pospite malo vode i stavite da se peku. Svakih 15 minuta krumpire malo promiješajte i tako ih pecite oko 40 minuta. Izvadite i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345