Portobello gljive sa đumbirom
 
    Đumbir ima odlična antioksidacijska svojstva.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 25 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 velike portobello gljive
- 1/4 šalice aceta balsamica
- 1/2 šalice soka od ananasa
- 2 žlice nasjeckanog svježeg đumbira
- 1 žlica nasjeckanog bosiljka
Nutritivne vrijednosti
- 65 kalorija
- 0mg kolesterola
- 15mg natrija
- 13g ugljikohidrata
- 2g dijetalnih vlakana
- 3g proteina
Priprema
Očistite gljive i uklonite im peteljke. U zdjeli pomiješajte aceto balsamico, sok od ananasa i đumbir. Marinadom prelijte gljive i pustite da stoje 1 sat.
Pripremite roštilj i pecite gljive oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s roštilja, pospite bosiljkom i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Vegetarijanska prehranaZapečeni batat u marinadi od meda1 h12345
- 
                Vegetarijanska prehranaZapečni batat s bananama1:45h12345
- 
                Vegetarijanska prehranaVarivo od leće i špinata50 min12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPalenta s povrćem12345
- 
                Vegetarijanska prehranaPašteta od gljiva i crnog vina30 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    