Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Jednostavno, zdravo i ukusno jelo.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 15 komada šampinjona
  • 2 sitno nasjeckane rajčice
  • 2 sitno nasjeckane glavice luka
  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/2 šalice krušnih mrvica
  • 1/4 žličice papra
  • 1/4 šalice nasjeckanog feta sira
  • bosiljak

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 °C. Svaku gljivu očistite i uklonite stabljiku. Nasjeckajte stabljike gljive te ih pomiješajte s rajčicama, lukom, uljem, krušnim mrvicama i paprom. Smjesom napunite svaku gljivu. Stavite u svaku gljivu komadić feta sira. Složite na lim za pečenje i pecite 10 minuta. Izvadite, dodajte bosiljak po želji i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti