Rezanci s đumbirom i korijanderom
Potpuno prirodno s daškom istoka!
Vrijeme pripreme: 40 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- Šaka svježih grančica korijandera
- 225 g rezanaca
- 50 ml oraščevog ulja
- 5 cm svježeg korijena đumbira, fino naribanog
- 7 kom mladog luka, naribanog
- 2 velike žlice blagog soja umaka
- Sol
- Crni papar
Priprema
Skinite lišće s grančica korijandera. Stavite ih na dasku za rezanje i grubo narežite velikim nožem.
Skuhajte rezance, isperite ih pod hladnom vodom i dobro procijedite. Zamiješajte ih s jednom velikom žlicom ulja.
Zagrijte wok dok ne bude vruć, zatim dodajte ostatak ulja kojeg raspršite po cijelom woku.
Dodajte đumbir i pržite miješajući na par sekundi, a zatim dodajte rezance i mladi luk. Ostavite neka se prži i cijelo vrijeme miješajte na 3-4 minute sve dok ne bude toplo.
Pospite sa soja umakom i začinite sa solju i paprom.
Dobro promiješajte i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTortilje punjene šampinjonima i đumbirom35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaJaja na indijski način20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni pečeni krumpir ili batat1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaGuacamole umak15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći maslac od bundeve1:15h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti