Tortilje punjene šampinjonima i đumbirom
Đumbir će ovoj kombinaciji dati posebnu notu pikantnosti!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 nasjeckana glavica luka
- 75 g nasjeckanih šampinjona
- 1 lovorov list
- 3 nasjeckana režnja češnjaka
- 2 žličice naribanoga đumbira
- 2 nasjeckane rajčice
- 1 žličica bosiljka
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 1/4 naribane glavice kupusa
- 4 tortilje
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema tortilja punjenih šampinjonima i đumbirom
- U tavi zagrijte ulje, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute.
- Kada luk omekša dodajte đumbir, češnjak, lovorov list, rajčice, sol, papar i bosiljak. Pirjajte na srednjoj vatri 10 minuta uz miješanje.
- Zatim dodajte gljive i pirjajte još 15 minuta.
- Za to vrijeme u suhoj tavi prepecite tortilje.
- Tortilje napunite pripremljenim gljivama, dodajte svježi kupus, zarolajte i poslužite.
Iako se smatra jednom od najzdravijih namirnica na svijetu, postoje osobe koje trebaju izbjegavati đumbir!
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDomaći maslac od bundeve1:15h12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s bundevom i crnim grahom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilje s gljivama i humusom od avokada35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMeksička juha s grahom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTortilja od špinata i batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti