Tagliatelle s lješnjacima

- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 2 režnja češnjaka, sitno narezana
- 25 g svježeg bosiljka
- 25 g lješnjaka
- 200 g sira, tipa mascarpone
- 225 g tagliatella
- sol
- papar
Priprema
Stavite češnjak, bosiljak, lješnjake i sir u blender i smiksajte ih dok ne dobijete gustu pastu.
Skuhajte tagliatelle u blago slanoj kipućoj vodi sve dok ne budu al dente, zatim ih ocijedite.
Žlicom stavite umak na vruću tjesteninu te tako nastavite dok se sve ne rastopi po njoj.
Začinite sa solju i paprom i poslužite odmah.

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDomaći namaz od lješnjaka i kakaa15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMlijeko od lješnjaka20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od lješnjaka12345
-
Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od bijelog graha15 min12345
Popularni recepti
-
SalateSalata sa škampima i avokadom20 min12345
-
JuheFrancuska juha od luka1 h12345
-
NapitciSmoothie od jogurta i mente5 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTeriyaki tofu s mladim lukom i rižom20 min12345
-
DesertiCheesecake u čaši koji se ne peče15 min12345