Tagliatelle s lješnjacima
Nagradite nepce ovim slasnim obrokom!
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 2 režnja češnjaka, sitno narezana
- 25 g svježeg bosiljka
- 25 g lješnjaka
- 200 g sira, tipa mascarpone
- 225 g tagliatella
- sol
- papar
Priprema
Stavite češnjak, bosiljak, lješnjake i sir u blender i smiksajte ih dok ne dobijete gustu pastu.
Skuhajte tagliatelle u blago slanoj kipućoj vodi sve dok ne budu al dente, zatim ih ocijedite.
Žlicom stavite umak na vruću tjesteninu te tako nastavite dok se sve ne rastopi po njoj.
Začinite sa solju i paprom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaDomaći namaz od lješnjaka i kakaa15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaMlijeko od lješnjaka20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaKruh od lješnjaka12345
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti