Tjestenina s kavijarom

Počastite se raskošnom večerom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 75 g neslanog maslaca
- 100 g kavijara
- 8 svježih vlasaca, narezanih
- 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
- 1 limun
Priprema
Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.
Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.
Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.
Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345