Tjestenina s kavijarom

Počastite se raskošnom večerom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 75 g neslanog maslaca
- 100 g kavijara
- 8 svježih vlasaca, narezanih
- 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
- 1 limun
Priprema
Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.
Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.
Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.
Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPohane hrenovke u tijestu - corn dog30 min12345
-
JuheKrem juha od poriluka i krumpira40 min12345
-
Jela od mesaJuneće šnicle u saftu2:40h12345
-
DesertiCheesecake sladoled s jagodama20 min12345
-
DesertiJagode u čokoladi10 min12345
-
Jela od mesaMesne okruglice punjene sirom40 min12345