Tjestenina s kavijarom

Počastite se raskošnom večerom.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 225 g tjestenine
- 75 g neslanog maslaca
- 100 g kavijara
- 8 svježih vlasaca, narezanih
- 8 prepeličjih jaja, meko kuhanih i oguljenih
- 1 limun
Priprema
Tjesteninu skuhajte u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne bude al dente. Zatim sve ocijedite, ali zadržite malo vode u kojoj ste kuhali tjesteninu i dodajte maslac.
Rasporedite u male skupine koje nalikuju vrtlozima na 4 mala tanjura za posluživanje.
Stavite malo kavijara u centar tih vrtloga, a zatim posipajte vlasac preko svega.
Svaku porciju ukrasite s dva prepeličja jaja i kriškom limuna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345
-
Deserti
-
DesertiKolač od zobenih pahuljica45 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći njoki od krumpira30 min12345