Tjestenina sa šampinjonima i svježim povrćem
Tako jednostavna, a fina!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 250ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- 125ml nasjeckanog crvenog luka
- 1 žličica ružmarina
- 2 žličice peršina
- 6 režanja nasjeckanog češnjaka
- 10 nasjeckanih listova kadulje
- 6 šalica narezanih šampinjona
- 3 žlice balsamico octa
- 1.5 kg tjestenine
- naribani parmezan
- sol i papar po želji
Priprema
U lonac dodajte 125ml maslinovog ulja, crveni luk i ružmarin. Kuhajte dok luk ne postane proziran. Dodajte preostalo maslinovo ulje, češnjak, kadulju i gljive. Pirjajte dok gljive ne omekšaju. Dodajte balsamico ocat i temeljito promiješajte. Zatim umak dodajte u kuhanu tjesteninu, začinite po želji i dobro promiješajte. Stavite na tanjure, pospite naribanim parmezanom i peršinom te poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s keljom i šampinjonima35 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina sa šampinjonima i graškom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaLazanje od špinata2:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaPunjeni šampinjoni30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti