Veganski namaz od indijskih oraščića

Savršeno ukusan i zdrav.
Vrijeme pripreme: 5 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 šalica indijskih oraščića
- 1/2 žličice soli
- 1/4 šalice tanko narezanog mladog luka
Priprema
Prelijte indijske orašćiće toplom vodom tako da su u potpunosti uronjeni i pustite da odstoje preko noći.
Stavite indijske oraščiće u blender i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Ako vam je smjesa previše gusta, dodajte malo vode u kojoj su indijski oraščići stajali. Dodajte sol i mladi luk, dobro promiješajte i poslužite. U hladnjaku ga možete držati u staklenoj zdjelici najviše 5 dana.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBaba Ganoush namaz30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTapenada od crnih maslina20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345