Tapenada od crnih maslina

Tapenada od crnih maslina

Tapenada od crnih maslina
  • Objavljeno: Četvrtak, 25.04.2019.
  • Broj pregleda: 892
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pikantan umak s maslinama, kaparima i inćunima možete poslužiti uz tjesteninu ili uz bruschette.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 160 g crnih maslina bez koštica
  • žlica kapara
  • 2 fileta slanih inćuna
  • 50 ml maslinovog ulja
  • žličica vinskog octa
  • grančica svježe majčine dušice (koristiti samo listove)

Priprema

  1. Štapnim mikserom usitnite crne masline, kapare, inćune, maslinovo ulje i vinski ocat.
  2. Začinite crnim paprom po ukusu, te još jednom promiješajte.
  3. Prije posluživanja pospite listićima majčine dušice.

Čuvajte u hladnjaku do 3 dana.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti