Zapečena tjestenina sa sirom

Sočna, mirisna i ukusna.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g tjestenine
- 300g svježeg sira
- 2 jaja
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, ali 2 do 3 minute kraće.
Umutite jaja i pomiješajte sa sirom, soli i paprom. Namastite lim vatrostalnu posudu. Pomiješajte tjesteninu i sir i ravnomjerno stavite u vatrostalnu posudu.
Pecite 20 minuta, dok tjestenina ne poprimi zlatno smeđu boju.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345