Zapečena tjestenina sa sirom

Sočna, mirisna i ukusna.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g tjestenine
- 300g svježeg sira
- 2 jaja
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju, ali 2 do 3 minute kraće.
Umutite jaja i pomiješajte sa sirom, soli i paprom. Namastite lim vatrostalnu posudu. Pomiješajte tjesteninu i sir i ravnomjerno stavite u vatrostalnu posudu.
Pecite 20 minuta, dok tjestenina ne poprimi zlatno smeđu boju.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaKroketi od batata40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaRižoto s gljivama1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaPita od starog kruha sa šunkom i sirom1:30h12345
-
Kruh i pecivaBruschette s rajčicom i ricottom25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaDinstani poriluk sa krumpirom30 min12345
-
Prilozi
-
Kruh i pecivaČokoladni kruh s bananom i jagodama1:20h12345
-
Vegetarijanska prehranaTijesto za pizzu od batata (bez glutena)45 min12345