Zapečene gljive
Ukusne gljive za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 450g šampinjona
- 2 žlice kapare
- 3 velika mljevena češnja češnjaka
- 2 žlice biljnog ulja
- 3 žlice nasjeckanog maslaca
- 2 žličice limunovog soka
- 1/4 šalice nasjeckanog peršina
- 1/8 žličice soli
- 1/8 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 230°C. Pomiješajte gljive, kapare, češnjak, ulje, sol i papar u plitku posudu za pečenje. Na vrha stavite maslac i pecite, povremeno miješajuči, oko 15 do 20 mnuta. Umiješajte sok od limuna i peršin te poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaOmlet s mladim špinatom15 min12345
-
Vegetarijanska prehranaTjestenina s brokulom30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni njoki sa sirom i špinatom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od brokule i slanutka30 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUkusne zapečene prokulice45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti