Zdrave sjemenke na kineski način

Grickajte ukusne i zdrave sjemenke suncokreta i bundeve uz TV ili za međuobrok.
Vrijeme pripreme: 15 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 495 kcal / 2.071,08 kJ
Sastojci
- 1 bjelanjak
- 2 žličice kineske mješavine 5 začina
- ½ žličice soli
- 85 g suncokretovih sjemenki
- 85 g bučinih sjemenki
Priprema
Zagrijte pećnicu na 150°C.
Lagano umutite bjelanjak i dodajte kineske začine i sol. Dobro umiješajte sjemenke.
Pecite 12 minuta na blago nauljenom limu za pečenje.
Ohladite prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od tikvica20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaUmak od patlidžana i jogurta1 h12345
-
Vegetarijanska prehranaNamaz od batata i prosa25 min12345
-
Vegetarijanska prehranaPljeskavice od prosa i povrća20 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345