A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema

Umiruje intenzivno i trenutno, obnavlja kožu nakon 4 dana*, pročišćava iritirana područja i reducira proliferaciju bakterija (kompleks Cu-Zn).

Osjećaj nelagode nestaje nakon prve primjene.

Ne ostavlja bijeli trag, vodootporna, bez parabena i bez parfema.

Hipoalergena**.

Nekomedogena.

* klinička studija provedena na 18 dojenčadi s pelenskim osipom: obnavljajuči učinak kod 72% ispitanika nakon 4 dana primjene, ocijenjen od strane dermatologa i pedijatara/95% ispitanika zadovoljni.

** formulirana da minimalizira rizik od alergijske reakcije

Primjena

A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn olakšava, obnavlja, pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.

Idealna je za manje, svakodnevne dermatološke probleme cijele obitelji, kao što su iritacije oko usta, suha područja, pelenski osip, iritacije ruku…

Koristi se za lice, tijelo i vanjske sluznice. Mogu je koristiti dojenčad, djeca, odrasli (visoka pedijatrijska podnošljivost).

Formula testirana pod dermatološkom, pedijatrijskom, ginekološkom i oftamološkom kontrolom.


 

Doziranje

2 do 3 puta dnevno nanijeti na iritirana područja, nakon čišćenja kože Dermalibour+ pjenušavim gelom i sušenja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci