Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema

Sve informacije o lijekovima i medicinskim proizvodima isključivo su informativne prirode. Svrha objavljenih informacija nije davanje potpunih informacija o primjeni, doziranju, mjerama opreza, uputama, upozorenjima i mogućim nuspojavama, interakcijama s drugima lijekovima i alergijskim reakcijama.

Napomena
Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svoj liječnika ili ljekarnika.
Opis
A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema

Umiruje intenzivno i trenutno, obnavlja kožu nakon 4 dana*, pročišćava iritirana područja i reducira proliferaciju bakterija (kompleks Cu-Zn).

Osjećaj nelagode nestaje nakon prve primjene.

Ne ostavlja bijeli trag, vodootporna, bez parabena i bez parfema.

Hipoalergena**.

Nekomedogena.

* klinička studija provedena na 18 dojenčadi s pelenskim osipom: obnavljajuči učinak kod 72% ispitanika nakon 4 dana primjene, ocijenjen od strane dermatologa i pedijatara/95% ispitanika zadovoljni.

** formulirana da minimalizira rizik od alergijske reakcije

Primjena

A-Derma Dermalibour + obnavljajuća krema s ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn olakšava, obnavlja, pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.

Idealna je za manje, svakodnevne dermatološke probleme cijele obitelji, kao što su iritacije oko usta, suha područja, pelenski osip, iritacije ruku…

Koristi se za lice, tijelo i vanjske sluznice. Mogu je koristiti dojenčad, djeca, odrasli (visoka pedijatrijska podnošljivost).

Formula testirana pod dermatološkom, pedijatrijskom, ginekološkom i oftamološkom kontrolom.


 

Doziranje

2 do 3 puta dnevno nanijeti na iritirana područja, nakon čišćenja kože Dermalibour+ pjenušavim gelom i sušenja.

Što su proizvodi s posebnom namjenom?

Proizvodi s posebnom namjenom su proizvodi ili pripravci koji se primjenjuju na koži ili koji dolaze u dodir sa sluznicom ili drugim dijelovima ljudskog tijela, kao npr. s usnicama, kosom, noktima itd.

Takvi proizvodi imaju točno određenu, specifičnu namjenu i ograničeno vrijeme primjene, vezano uz ublažavanje simptoma određenih zdravstvenih indikacija.

Sponzorski članci