Fino pečena piletina

Sočna piletina pečena u bijelom vinu.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice ovčjeg sira
- 1 žlica svježeg ružmarina
- 1 žličice papra
- 2 žličice soli
- 1/2 šalice bijelog vina
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Namastite lim za pečenje.
Pomiješajte sir, ružmarin, sol i papar. Svaki komad piletine napunite smjesom i stavite na lim za pečenje. Premažite maslinovim uljem i dodajte vino na dno lima. Pospite ružmarinom, pecite oko 30 minuta, izvadite i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345