Kremasta detoksikacijska juha

Odlična za nepce i zdravlje.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/2 nasjeckanog velikog poriluka
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 nasjeckani krumpir
- 500ml povrtnog temeljca
- 140g potočarke
- 140g špinata
- sol
Priprema
Zagrijte ulje i dinstajte poriluk dok ne omekša. Dodajte krumpir, dinstajte oko 2 minute. Dodajte temeljac i kuhajte dok krumpir ne omekša. Posolite po želji. Dodajte špinat i potočarku kuhajte nekoliko minuta, izmiksajte u blenderu i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Juhe
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345