Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom
  • Objavljeno: Petak, 10.05.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Punjena pileća prsa premazana limunovim sokom.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 šalice parmezana
  • 4 žlice svježeg nasjeckanog bosiljka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 naribana češnja češnjaka
  • 4 komada pilećih prsa
  • 1/2 žličice naribane korice limuna
  • sok od 1 limuna

Priprema

U zdjeli pomiješajte parmezan, bosiljak, 1 žlicu maslinovog ulja i češnjak. Ostavite sa strane.

Piletinu stavite na plastičnu foliju i istucite. Maknite piletinu s folije, napunite smjesom i zatvorite pomoću čačkalica. Pomiješajte preostalu žlicu maslinovog ulja, limunovu koricu i limunov sok. Zagrijte 2 žlice ulja na tavi i pecite na laganoj vatri oko 10 minuta sa svake strane. Dok se piletina peče povremeno ju premažite umakom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti