Kako učinkovito i jednostavno zaštiti imunitet djeteta?

Kako učinkovito i jednostavno zaštiti imunitet djeteta?

Kako učinkovito i jednostavno zaštiti imunitet djeteta?
  • Objavljeno: Srijeda, 04.09.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF/Promo

Nakon bezbrižnih ljetnih dana provedenih u veseloj igri, rujan označava povratak obvezama. Roditelji se vraćaju na posao, a djeca u vrtiće i školske klupe. Taj povratak sa sobom ne nosi samo stres oko same pripreme, nego i strah za imunitet naših mališana.

Višesatni boravak među većom količinom djece, izlaže vaše dijete potencijalnim uzročnicima bolesti koji se među mališanima veoma brzo prenose. Stoga se pripreme za povratak u vrtiće i školske klupe ne odnose samo na kupnju svih potrebnih stvari, poput novog ruksaka i papuča, nego uključuje i zaštitu imuniteta djeteta.

Zdrav imunološki sustav osnovni je preduvjet dobrog zdravlja. Neki roditelji su primijetili kako njihova djeca znaju obolijevati i do čak osam puta godišnje. To ne znači da dijete nema normalan imunitet, već da se imunitet razvija. U razvijanju snažnog imuniteta od velike pomoći je zdrava i ujednačena prehrana.

Kako biste u tome bili uspješni, posebnu pozornost trebate obratiti na dovoljan unos vitamina i minerala, ali i dobrih bakterija. Činjenica da se 70% našeg imunološkog sustava nalazi u crijevima, jasno govori da je zdrava crijevna mikrobiota preduvjet dobrog zdravlja i imuniteta.

No, često je u teoriji lako pričati o zdravoj i ujednačenoj prehrani kod djece, a primijeniti to u praksi je puno veći izazov. Naši mališani znaju biti poprilično izbirljivi kad je zdrava prehrana u pitanju.

Činjenica je da mališani znaju odbijati zdrave namirnice, ali isto tako je i činjenica da obožavaju čokoladu. I zato, kad je potreban dodatan unos vitamina, minerala i dobrih bakterija, tu je Biorela® Choco Multi Kids - super čokoladica za super otporne i zdrave klince zbog kojeg će vaši mališani s nestrpljenjem iščekivati svoju dnevnu dozu ovih važnih sastojaka.

Biorela® Choco Multi Kids jedini je dodatak prehrani koji sadrži i vitamine i minerale i dobre* bakterije u čokoladici koju klinci obožavaju! Biorela® Choco Multi Kids stoga je idealno rješenje za snažan imunitet djece te za njihov pravilan rast i razvoj.

Biorela® Choco Multi Kids osigurava unos čak 12 vitamina uključujući vitamin D za zdrav imunitet djece, 3 minerala važna za normalan rast i razvoj kostiju te kognitivni razvoj djece i dvije kulture dobrih bakterija koje su potvrđeno učinkovite i sigurne kod djece. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava djece, željezo je potrebno za normalan kognitivni razvoj, a jod za normalan rast djece. Kalcij i vitamin D su potrebni za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Jedna mala čokoladica sadrži 2 milijarde kultura dobrih* bakterija.

O blagodatima umjerene konzumacije čokolade zna se puno. No jeste li znali da je čokolada izvrstan dom za dobre bakterije, pruža im optimalnu stabilnost i bolje preživljavanje u probavnom sustavu?

Biorela® Choco Multi Kids pogodna je za djecu već od 1. godine života. Praktično pakiranje s kojeg vam veselo maše Biorela® super junak Super Choco sadrži 20 pojedinačno zapakiranih čokoladica od 5 g, a preporučena dnevna doza je ½ do 1 prutić dnevno.

Drage mame, vrijeme je da posegnete za ovim tajnim asom iz rukava: super čokoladicom za super zdrave klince - Biorelom® Choco Multi Kids. Jer zdravlje djece je najvažnije, zar ne?

Proizvod potražite u ljekarnama.

*nepatogene bakterije prirodno prisutne u probavnom sustavu

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop