Osvojite udobne anatomske papuče za svog mališana

Osvojite udobne anatomske papuče za svog mališana

Osvojite udobne anatomske papuče za svog mališana
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.09.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF/Promo

Polazak u vrtić i jaslice jedno je od uzbudljivih razdoblja u životu mališana, ali i njihovih roditelja. Prije samog polaska mališana je potrebno opremiti stvarima potrebnima za što ugodniji boravak u vrtiću.

Dijete će većinu svog dana provesti u papučama stoga je iznimno važna kvaliteta obuće koja će krasiti osjetljiva dječja stopala. Prilikom odabira obratite pozornost na to da papuče budu izdržljive i posebno oblikovane kako bi odgovarale vašem mališanu tijekom igre i istraživanja.

I ove sezone svim roditeljima je na raspolaganju veliki izbor Grubin papuča napravljenih mekanog materijala isprepletenog prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom u prekrasnim bojama.

Posebno su ojačane na peti kako bi dale dodatnu potporu malenim stopalima prilikom pokreta, dok kožna kapica na prednjem dijelu produljuje vijek trajanja papuča i štiti nježne dječje prstiće od udara. Osim toga, udobni Grubin uložak daje posebnu potporu stopalu koje raste.

Osvojite Grubin dječje papuče

Na CentruZdravlja znamo koliko su udobnost i kvaliteta dječjih papuča važni, stoga smo u suradnji s Grubinom odlučili petero čitatelja nagraditi dječjim papučama Caki ili Kinder. Odabir je na vama – otvorene udobne klompe ili zatvorene s remenom na čičak u prekrasnim bojama za djevojčice i dječake.

Caki tople klompe

Caki tople klompe

Jednostavnost obuvanja Caki tople klompe čini omiljenim modelom među djecom svih uzrasta, dok Kinder i Corona tople papuče pružaju iznimno čvrst oslonac i omogućavaju prirodniji hod.

Kinder tople papuče

Grubin papuče potražite u ljekarnama ili na web trgovini Grubin.

Corona tople papuče

Želite li za svog mališana osvojiti neki od ovih modela Grubin dječjih papuča, na mail info@centarzdravlja.hr nam pošaljite odgovor na pitanje: Od kojih su materijala napravljene Grubin dječje papuče?

Nagradni natječaj traje do 1. listopada 2019., a petero sretnih dobitnika obavijestit ćemo na mail po završetku natječaja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop