3 čaja za ravan trbuh

3 čaja za ravan trbuh

3 čaja za ravan trbuh
  • Objavljeno: Srijeda, 02.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Mast na području trbuha povećava rizik od nastanka nekih bolesti i stanja, kao što su bolesti srca, dijabetes, apneja i visok krvni tlak. Otkrijte kako čajevi potiču zdravlje organizma.

Biljni čajevi sadrže malo masti, a puno nutritivno vrijednih spojeva. Sadrže polifenole, aminokiseline i vitamine. Spojevi nekih čajeva mogu značajno ubrzati rad metabolizma i potaknuti sagorijevanje masti.

Zeleni čaj

Sadrži polifenole koji pospješuju potrošnju kalorija i potiču tijelo da ih koristi kao energiju, umjesto da ih pohranjuju kao mast. Također sadrži spojeve koji povećavaju potrošnju kalorija u fazi mirovanja. Kofein iz zelenog čaja će također potaknuti sagorijevanje masti.

Saznajte kako uz pomoć čajeva možete ojačati imunitet!

Oolong čaj

On ubrzava metabolizam i pomaže tijelu da razgradi mast, umjesto da ju pohrani. Regulirat će rad probavnog sustava i spriječiti nagle promjene razine šećera u krvi, što znači da ćete manje žuditi za grickalicama.

Guggul čaj

Često se koristi u Ayurvedskoj medicini. Pospješuje rad metabolizma i povećava broj potrošenih kalorija u fazi mirovanja. Osim što pospješuje mršavljenje, ovaj čaj će potaknuti izlučivanje toksina iz tijela.

Nastavite čitati kako smršaviti uz pomoć čajeva.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti