3 čaja za ravan trbuh

3 čaja za ravan trbuh

3 čaja za ravan trbuh
  • Objavljeno: Srijeda, 02.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Mast na području trbuha povećava rizik od nastanka nekih bolesti i stanja, kao što su bolesti srca, dijabetes, apneja i visok krvni tlak. Otkrijte kako čajevi potiču zdravlje organizma.

Biljni čajevi sadrže malo masti, a puno nutritivno vrijednih spojeva. Sadrže polifenole, aminokiseline i vitamine. Spojevi nekih čajeva mogu značajno ubrzati rad metabolizma i potaknuti sagorijevanje masti.

Zeleni čaj

Sadrži polifenole koji pospješuju potrošnju kalorija i potiču tijelo da ih koristi kao energiju, umjesto da ih pohranjuju kao mast. Također sadrži spojeve koji povećavaju potrošnju kalorija u fazi mirovanja. Kofein iz zelenog čaja će također potaknuti sagorijevanje masti.

Saznajte kako uz pomoć čajeva možete ojačati imunitet!

Oolong čaj

On ubrzava metabolizam i pomaže tijelu da razgradi mast, umjesto da ju pohrani. Regulirat će rad probavnog sustava i spriječiti nagle promjene razine šećera u krvi, što znači da ćete manje žuditi za grickalicama.

Guggul čaj

Često se koristi u Ayurvedskoj medicini. Pospješuje rad metabolizma i povećava broj potrošenih kalorija u fazi mirovanja. Osim što pospješuje mršavljenje, ovaj čaj će potaknuti izlučivanje toksina iz tijela.

Nastavite čitati kako smršaviti uz pomoć čajeva.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti