3 čaja za vitkost

3 čaja za vitkost

3 čaja za vitkost
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 28.10.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Poznato je da samo jedna šalica čaja može pomoći u prevenciji srčanog udara, artritisa, bolesti zubi i nekih vrsta raka.

Kao drugo najpopularnije piće na svijetu, čaj je odličan izbor da što prije dođete do željene vitkosti. Dokazano je da neke vrste čajeva mogu pomoći u mršavljenju, pospješiti zdravlje cjelokupnog sustava i produžiti vaš život.

Čaj od peperminta

Istraživanja su pokazala da čaj od peperminta ubrzava rad probavnog sustava i pospješuje potrošnju kalorija. Ublažit će probavne smetnje kao što su nadutost, grčevi u trbuhu, plinovi i zatvor. Također će povećati sportsku izdržljivost.

Zeleni čaj

Znanstvenici su dokazali da zeleni čaj ubrzava metabolizam i može pomoći da dnevno potrošite dodatnih 70 kalorija, a da ne radite apsolutno ništa. Zeleni čaj je odličan izvor antioksidanata koji će pospješiti sagorijevanje masti.

Čaj od ruže

Ovo je jedna od najstarijih vrsta čaja. Pospješit će rad jetre i oslobađanje toksina iz tijela. Odličan je izvor vitamina A, C i E koji se bore protiv infekcije. Čaj od ruže će spriječiti nastanak probavnih smetnji i pospješiti sagorijevanje masti.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti