3 karakteristike koje otkrivaju preljubnika!

3 karakteristike koje otkrivaju preljubnika!

3 karakteristike koje otkrivaju preljubnika!
  • Objavljeno: Četvrtak, 17.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Ljudi u vezu uglavnom ulaze s nadom i očekivanjima da će obje strane biti vjerne. Ipak, svi znamo da je nevjera vrlo česta, kao i da postoje osobe koje su sklonije nevjeri. Ponekad mislimo da je nevjera nepredvidiv ishod dugogodišnjih odnosa. Treća osoba se pojavi, privuče vas ili vašeg partnera i vi počinite nevjeru puno prije nego što ste se uopće snašli.

Kada su znanstvenici proučavali nevjernost i sklonost upuštanja u nevjeru, otkrili su da postoje karakteristike koje povećavaju vjerojatnost upuštanja u nevjeru. To su najčešće osobe koje nisu u stanju potpuno se prepustiti jednom odnosu i podsvjesno uvijek traže nekoga drugog.

Britanski znanstvenici su proveli istraživanje u kojemu su sudjelovale osobe u dobi od 18 do 42 godine. Svi sudionici su bili u ozbiljnim višegodišnjim vezama i ispunjavali su upitnik koji je sadržavao pitanja o nevjeri.

Rezultati istraživanja su pokazali da su nevjeri sklonije osobe s karakteristikama narcisoidnosti i impulzivnosti, kao i osobe koje se boje intimnosti. Naime, to su osobe koje nemaju razvijenu sposobnost suosjećanja s drugim ljudima.

Otkrijte koje su najčešće osobine psihopata!

Narcisoidnost

To su osobe koje žive u uvjerenju da mogu raditi sve što požele i ne zanimaju ih posljedice njihovog ponašanja, a istovremeno su u stanju svojeg partnera uvjeriti u to da se on tako ne može ponašati.

Impulzivnost

Ova osoba će pokazivati negativne emocije na destruktivan način. Imat će nagle i nekontrolirane ispade ljutnje i bijesa.

Strah od intimnosti

Ova osoba nije u stanju u potpunosti se povezati sa svojim partnerom. Tom osobom upravljaju negativne emocije, anksioznost i nisko samopouzdanje.

Saznajte zašto je bolje biti sam nego u lošoj vezi!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti