3 napitka za ravan trbuh

3 napitka za ravan trbuh

3 napitka za ravan trbuh
  • Objavljeno: Srijeda, 30.04.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Gazirana pića i voćni sokovi puni šećera mogu biti odlični za osvježenje, ali ne i za vašu vitkost i zdravlje. Ako želite izgubiti posljednje suvišne kilograme s trbuha, možete zaboraviti na gazirane sokove i voćne sokove pune šećera.

Voda je uvijek najbolji izbor kada je u pitanju hidratacija. No, postoje pića koja za vaš trbuh mogu učiniti više od vode - mogu pospješiti sagorijevanje masti.

Otkrijte koje su vježbe najbolje za trbuh.

Čaj od peperminta

Odličan je za prevenciju i smanjenje nadutosti. Pospješuje sagorijevanje masti na trbuhu, a istovremeno podiže razinu energije i koncentraciju. Istraživanja su pokazala da osobe, koje svakodnevno piju čaj od peperminta, imaju manji postotak visceralne masti, masti koja okružuje unutarnje organe.

Sok od ananasa

Sadrži bromelain, enzim koji pospješuje razgradnju proteina i masti. Ananas će ubrzati rad probavnog sustava i smanjiti nadutost. Važno je da sok od ananasa bude svježe iscijeđen i bez dodanih šećera.

Zeleni čaj

Odličan je izvor katehina, antioksidanata koji potiču tijelo da pohranjenu mast koristi kao energiju. Stručnjaci preporučuju da zeleni čaj popijete prije vježbanja jer ćete prije postići željene rezultate.

Saznajte kako smanjiti trbuh za samo tjedan dana!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti