3 smoothieja za brži metabolizam i mršavljenje!

3 smoothieja za brži metabolizam i mršavljenje!

3 smoothieja za brži metabolizam i mršavljenje!
  • Objavljeno: Subota, 12.02.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Uz odgovarajuće namirnice, smoothie može istovremeno nahraniti vaše tijelo i potaknuti sagorijevanje masti i mršavljenje. Donosimo vam recepte za 4 smoothieja koja će vam pomoći u bržem postizanju željene tjelesne težine.

Zeleni smoothie za mršavljenje

U sastavu ovog smoothieja pronalazimo špinat koji je odličan izvor različitih minerala i vitamina. Mango je jako dobar izvor vitamina A i C, a limun ovom smoothieju daje osvježavajući okus. Ovaj smoothie ima nisku kalorijsku vrijednost, a tijelo opskrbljuje potrebnim vitaminima i mineralima.

Potražite recept za zeleni smoothie za mršavljenje!

Smoothie od rajčice za mršavljenje

Rajčice su dobar izvor vitamina A, tiamina, niacina, vitamina B6, folne kiseline, magnezija, fosfora i bakra, a jako dobar izvor dijetalnih vlakana, vitamina A, C, K, kalija i mangana. U sastavu ovog smoothieja pronalazimo i mrkvu koja poboljšava zdravlje očiju. Zahvaljujući celeru, ovaj smoothie će vaše tijelo hidratizirati.

Potražite recept za smoothie od rajčice za mršavljenje!

Smoothie za mršavljenje i ravan trbuh

Ovaj smoothie sadrži mrkvu koja je dobar izvor tiamina, niacina, vitamina B6, folne kiseline i mangana, a jako dobar izvor dijetalnih vlakana, vitamina A, C, K i kalija. Ovaj smoothie sadrži i bananu koja podiže razinu energije, a dodate li malo proteina u prahu ćete potaknuti izgradnju mišićne mase, što je vrlo važno za brz rad metabolizma.

Potražite recept za smoothie za mršavljenje i ravan trbuh!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti