Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

4 savjeta za tijelo bez celulita

4 savjeta za tijelo bez celulita

4 savjeta za tijelo bez celulita
  • Objavljeno: Srijeda, 19.08.2015.
  • Broj pregleda: 7.700
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Celulit je problem većine žena, a najčešće se javlja na području bedara, stražnjice, trbuha, nadlaktica i donjeg dijela leđa. Postoje brojni faktori koji povećavaju rizik od nastanka celulita. Oni, na koje ne možete utjecati, su genetika i hormonalni poremećaji, a na sve ostalo možete. Stručnjaci donose 4 savjeta pomoću kojih ćete rizik od celulita svesti na minimum.

Povećajte unos vode

Celulit je kombinacija vode i masti. Što više vode pijete, to se ona manje zadržava u tijelu. Povećanjem unosa vode ćete smanjiti nakupljanje masti u tijelu. Stručnjaci ističu da je adekvatan unos vode ključan za zdravlje cjelokupnog organizma, što se u konačnici odražava na vašoj koži.

Isprobajte ove jednostavne i učinkovite recepte protiv celulita!

Prestanite pušiti

Pušenje je jedan od razloga zbog kojeg nastaje celulit. Pušenjem se oslabljuje vezivno tkivo, koje je najvažniji faktor u prevenciji celulita. S pušenjem prestanite što prije kako biste spriječili nastanak oštećenja vezivnog tkiva.

Zdrava prehrana

Zdravom i uravnoteženom prehranom ćete tijelu osigurati sve potrebne nutritivne tvari. Smanjit ćete rizik od nakupljanja suvišnih kilograma, koji značajno utječu na izgled vaše kože i povećavaju rizik od nastanka celulita.

Ova 3 minerala će vam pomoći u uklanjanju celulita!

Poboljšajte cirkulaciju krvi

Dobra cirkulacija krvi će osigurati pravilnu potrošnju i apsorpciju nutritivnih tvari. Za poboljšanje cirkulacije krvi su najbolje aerobne vježbe i masaža. Predlažemo da počnete svakodnevno raditi ovaj trening kojim ćete vrlo brzo početi primjećivati prve rezultate.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti