Akupunktura je odlična za akne

Akupunktura je odlična za akne

Akupunktura je odlična za akne
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.09.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Koristite razne losione za čišćenje lica, kreme koje smanjuju akne ili pak stare recepte za borbu protiv prištića? Prema istraživanju, koje je trajalo duže od 30 godina, vrijeme je da se pouzdamo u alternativnu medicinu.

Akupunktura je tehnika umetanja tanke igle pod kožu. Ovo je u pravilu potpuno bezbolan način slanja željenih signala mozgu.

Možda vam je akupunktura nešto potpuno novo, ali trebate znati da postoji već više od 2000 godina. Današnja istraživanja pokazuju da ima brojne prednosti za zdravlje, a novo istraživanje američkih znanstvenika otkriva da može biti odlična u ublažavanju akni.

Znanstvenici ističu da su, sudionici koji su svaka 2 mjeseca išli na tretmane akupunkture, imali za 30% manje akni, u odnosu na sudionike koji su nastavili s već usvojenim navikama čišćenja i održavanja lica.

Znanstvenici ističu kako je glavna razlika između korištenja kozmetike u svrhu smanjenja akni i akupunkture ta da će učinak akupunkture biti značajno dulji.

Akupunktura čini čitavo tijelo zdravijim, a prethodna istraživanja su pokazala da su problemi s kožom najčešće znak problema sa cjelokupnim zdravljem.

Bilo da su uzrok hormonski poremećaji ili nepravilna prehrana, akupunktura se pokazala jako učinkovitom, prenosi HealthNews.

Iglice koje se umeću pod kožu učinkovito smanjuju kroničnu upalu u tijelu, koja je vodeći uzročnik nastanka problema s kožom. Akupunktura također jača imunitet, što je ključno za zdravlje i ljepotu kože.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti