Beauty trendovi: Ovog proljeća nosit će se decentan sjaj na licu

Beauty trendovi: Ovog proljeća nosit će se decentan sjaj na licu

Beauty trendovi: Ovog proljeća nosit će se decentan sjaj na licu
  • Objavljeno: Utorak, 12.02.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica, u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda.

''Nezamjenjiv. Čudotvoran. Kreator sjaja.'' – riječi su koje savršeno opisuju zlatnu olovku Touche Eclat. Ovaj visažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi makeupa za lice, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen.

Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima. Ove godine YSL Beauté predstavlja zaista uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten.

Touche Eclat High Cover

Za one koji su oduvijek obožavali moć osvjetljavanja po kojoj je Touche Eclat Radiant Touch poznat, a žele još veću pokrivenost, Touche Eclat High cover je savršen korektor: nudi visoku razinu prekrivenosti uz potpuno prirodan izgled.

Dostupan je u 6 nijansi i zahvaljujući svojoj formuli, savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.

Što je još dio Touche Eclat noviteta za 2019. godinu?

Touche Eclat Le Teint iluminirajući puder stvara čaroliju na cijelom licu. Pruža bestežinski sjaj, besprijekornu pokrivenost i postojanost, a dostupan je u 8 nijansi.

Touche Eclat shimmer u stiku novi je neizostavan proizvod dekorativne kozmetike. Njegova prozračna, kremasta tekstura u stiku lako se nanosi, dajući ujednačen završni sjaj. Ovi metalik shimmeri čarobnog sjaja dostupni su u 3 nijanse.

Proizvodi iz linije Touche Eclat nedvojbeno ispunjavanju sve kozmetičke potrebe.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti