Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke!

Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke!

Blistava koža, kosa i nokti na dohvat ruke!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Kad kažemo da je izvor ljepote u nama samima, to nije fraza. Mislimo na zdravu prirodnu ljepotu naše kože, kose, noktiju, koja je onoliko sjajna i blistava koliko brinemo o onome što svakodnevno unosimo u tijelo. Hrana je glavni izvor korisnih vitamina, minerala i sastojaka koji su nam potrebni za zdravlje i ljepotu,no ponekad trebamo dodatne izvore.

Ako primjećujete da vam kosa postaje krhka i gubi sjaj, ako koža smanjuje svoju elastičnost i vitalnost, a nokti se lome i listaju - vrijeme je da obogatite prehranu ključnim vitaminima i mineralima. Uz prave proizvode do ljepote je lako doći pa pažljivo odaberite proizvode koji zaslužuju vaše povjerenje.

Nature’s Bounty®, vodeći svjetski brand dodataka prehrani više od 40 godina brine o svojim korisnicima na jedinstven način: vrhunska kvaliteta, prave formule, stroga kontrola kvalitete i sastojci od provjerenih dobavljača. Super Skin, hair and nails formula pravi je proizvod za vašu ljepotu. Tajna je u uravnoteženoj i snažnoj formuli, obogaćenoj visokovrijednim proteinima, vitaminima i mineralima koji pomažu održavanju zdrave kože, kose i noktiju osiguravajući ljepotu te štiteći stanice od štetnih vanjskih utjecaja. Učinkovitost ove formule uskoro ćete primijetiti i vi i vaša okolina. Uz pravu ravnotežu hranjivih tvari osjećat ćete se i izgledati dobro! Budite u vašem najboljem izdanju svaki dan, uz Nature's Bounty.

Potražite Super Skin, hair & nails formulu u odabranim ljekarnama!

Više informacija o proizvodima potražite na www.naturesbounty.hr!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti