Centralni portal za rad na sebi koji na jednom mjestu okuplja najbolje portale i blogove iz regije

Centralni portal za rad na sebi koji na jednom mjestu okuplja najbolje portale i blogove iz regije

Centralni portal za rad na sebi koji na jednom mjestu okuplja najbolje portale i blogove iz regije
  • Objavljeno: Petak, 05.04.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon dugog osluškivanja ljudi, te njihovih želja i potreba, nastao je portal za sve one koji se bave samorazvojem i svakodnevno surfaju po raznim portalima i blogovima u potrazi za sadržajem koji im pomaže u samorazvoju.

Često u moru ponude koja nam se nudi, dolazi do zagušenja i zbunjenosti, nismo sigurni u neki sadržaj, ili nailazimo na dezinformacije. Također, kada popunimo svoje kapacitete više ne možemo ništa čitati niti upijati, a željeli bismo još baš taj članak ili blog pročitati jer je tako dobar. I tada čuvamo linkove u mailovima, raznim dokumentima, bilješkama i slično da im se možemo vratiti. I nikada im se ne vratimo jer zaboravimo, ne znamo gdje su ili ih je previše i onda jednostavno odustanemo jer ne znamo koji je koji.

Kao odgovor na te probleme nastao je ekreator.hr koji je osmišljen kao centralni portal koji okuplja najbolje portale i blogove iz regije iz područja: psihologije, znanosti, managementa, duhovnosti, inspiracije i motivacije, zdravlja i ljepote, fitnessa te prehrane te omogućuje i kreiranje osobnog portala s ciljem spremanja omiljenih članaka na jednome mjestu.

Na taj način čitatelj kreira svoj personalizirani portal/bazu i osim što si može spremati interesantan sadržaj kojemu se uvijek može vraćati, također si je skratio put za pronalazak novih te pojedinačnu pretragu po raznim stranicama na internetu.

ekreator.hr je portal za sve one koji žele više, one koji svakodnevno žele umno, duhovno i tjelesno rasti i tako unaprijediti kvalitetu svog života balansirajući sva tri aspekta kroz edukaciju, inspiraciju i motivaciju, čitajući samo ono što vole.

Prijavite se na ovaj portal i sami kreirajte svoju stranicu!

Do sada je ekreator.hr podržalo više od 100 portala i blogova iz regije, među ostalima i Centar zdravlja, čiji sadržaj možete pronaći na ekreatoru.

ekreator.hr je posjećen od strane čitatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Makedonije, te je vidljivo da nas prate i iz svih ostalih zemalja svijeta koji potječu s balkanskog govornog područja kao što su Njemačka, Austrija, SAD, Australija, itd.

Kreiraj svoj portal i čitaj ono što voliš! ekreator.hr! <3

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti