Crvenom timu ni dva kilograma prednosti nisu pomogla: saznajte tko je napustio show!

Crvenom timu ni dva kilograma prednosti nisu pomogla: saznajte tko je napustio show!

Crvenom timu ni dva kilograma prednosti nisu pomogla: saznajte tko je napustio show!
  • Objavljeno: Petak, 24.11.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RTL

Kategorija: Zanimljivosti

Josip i Mladen dočekali su veliki dan – predstavljaju svoje timove na Grawe maratonu, na kojem će morati istrčati 4,2 km, a onaj koji bude brži, osvojit će nagradu za cijeli tim. Ostatak kandidata odabrao je biti podrška svojim kolegama umjesto da doma odrađuju trening.

Josip je startao intenzivno, no priznao je da mu to i nije bio pametan potez jer je primijetio da ga sve više i više ljudi zaobilazi. Ipak, cijelu utrku je trčao brže nego Mladen pa su se crveni dosta rano počeli veseliti pobjedi. Zadnji kilometar utrke s Josipom je trčao trener Mario kako bi ga motivirao, baš kao što je Sanja trčala s Mladenom, koji je već pri zadnjim metrima bio potpuno iscrpljen. Josip je na kraju slavio i tako svojoj ekipi osigurao vrijednu nagradu – dva kilograma prednosti na vaganju.

Na zadnjem treningu prije vaganja crveni su odlučili sami sebi zadati trening dok ih je Mario promatrao izležavajući se na ležaljci i ispijajući svježi napitak. Plavi su odlučili napraviti što jači trening kako bi probali nadoknaditi 2 kilograma prednosti koje ima crveni tim. No, Sanja ih je uhvatila u trenutku dok su odmarali zbog čega su dobili jezikovu juhu, a Ljube se rasplakala jer zbog upaljenog nokta na nozi nije mogla odraditi neke vježbe.

Marijana je kandidate na vaganju dočekala šokantnom informacijom – u eliminaciji će ispasti dvoje natjecatelja. Onaj tko bude ispod crvene linije, što znači da onaj tko ima najlošiji rezultat, automatski ispada.

Destri je prva stala na vagu, koja je pokazala 2,2 kg manje te je sada na 109,4 kg. Ivana je na vaganju priznala da joj iz vanjskog svijeta jako nedostaje dečko, no sve se to isplati jer je njezina vaga pokazala 2,6 kg manje. Mladen je imao 117,5 kg, izgubio je 2,7 kg. Dorianova vaga je pokazala čak pet kilograma manje, dok je Sara izgubila 3,1 kg. Jelena je priznala da joj je ovo vaganje najstresnije dosad, ali se pokazalo da je strah bio neopravdan jer je izgubila 4,8 kg.

Ljube je izgubila 2,3 kg, što je bilo samo 1,5% od njezine ukupne težine zbog čega je bila razočarana jer je svjesna da joj prijeti ispadanje. Manuela je izgubila 4,1 kg te sada ima 105,3 kg. Njezin brat Tomislav na zadnjem vaganju imao je 163,4 kg, a sada je vaga pokazala samo manje 2,2 kg. Paško je izgubio 4,7 kg te ima 134,4 kg. Kristinina vaga je zabilježila 2,1 kg manje, a ona se nadala da će izgubiti barem 3,5 kg. Bombončič Siniša, kako mu tepa Marijana, je izgubio 5,8 kg pa je crvenima postalo jasno da će na ovom vaganju upravo oni u eliminacije. Danijela je izgubila samo 0,7 kilograma te je ostvarila najmanji postotak izgubljene kilaže. Josip je izgubio 4,3 kg, a Goran 5,1 kg, što je crvenima ipak dalo nadu da će možda imati bolji rezultat od plavih.

Ukupni rezultati pokazali su da je crveni tim izgubio 2,7% posto od ukupne težine, dok su plavi izgubili 3,1 % te je tako Danijela bila prva koja je napustila show s obzirom da je imala najslabiji rezultat. Ona je u show došla s 95 kilograma, a napušta ga s 11,2 kilograma manje.

No, crveni tim mora izbaciti još jednog kandidata, a ispod žute linije su Kristina, Destri i Tomislav, ali Destri ima imunitet koji je štiti.

Tko napušta show, saznat će se u ponedjeljak u novom tjednu „Života na vagi“ u 20 sati na RTL-u!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti