Čvrsta erekcija muški je put do sreće

Čvrsta erekcija muški je put do sreće

Čvrsta erekcija muški je put do sreće
  • Objavljeno: Srijeda, 21.10.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Samopouzdanje muškaraca u pogledu erekcije vrlo je raznoliko, pokazuje najnovije istraživanje provedeno za potrebe kompanije koja proizvodi Viagru. Muškarci u Španjolskoj najviše su zabrinuti zbog svoje erekcije, a najmanje zabrinutosti pokazali su Nijemci.

Veliko istraživanje provedeno je u 12 europskih zemalja, a otkriveno je da 95 posto odraslih vjeruje kako je seksualno samopouzdanje muškaraca ključno za kvalitetan seksualni život.

84 posto ispitanih muškaraca smatra da je najvažniji element seksualnog samopouzdanja kod muškaraca njihova sposobnost da zadovolje partnericu. S takvim muškim stavom složile su se i tri četvrtine ispitanih žena.

Međutim, više od trećine žena vjeruje da bi njihov partner volio imati čvršću erekciju, i to zato što žele poboljšati seksualni život.

Istraživanje je otkrilo da su u pogledu erekcije najzabrinutiji Španjolci. 83 posto njih želi imati čvršću erekciju. Odmah nakon njih slijede Turci sa 80 posto i Talijani sa 76 posto.

Svojom erekcijom najzadovoljniji su Nijemci. Tek 40 posto njih izjavilo je kako bi voljeli imati čvršće spolovilo u erekciji.

'I ovo je istraživanje pokazalo da muškarci moraju imati seksualno samopouzdanje kako bi uživali u seksualnim aktivnostima. Također, muškarci moraju znati da su sposobni seksualno zadovoljiti partnericu i za to im je potrebna čvrsta erekcija', pojasnio je seksolog John Dean.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti