Dan žena u Makronovi

Dan žena u Makronovi

Dan žena u Makronovi
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.03.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Makronova i ove godine povodom Dana žena, 8. ožujka, organizira bogat edukativni program s porukom: Brini se o sebi. Program vode iskusne stručnjakinje koje će govoriti o prehrani, njezi, emocijama i svemu onome što čini naš život zdravijim i sretnijim.

Dođite na program posvećen cjelovitom zdravlju žene. Naučite korisne stvari, opustite se, zabavite i napunite baterije na svoj dan!

Jadranka Boban Pejić, autorica Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene, pojašnjava ovogodišnju poruku: "Teško nalazimo vremena za brinuti se o sebi uglavnom zato što za prioritete postavljamo stvari koje su izvan nas (briga o obitelji, briga o sebi, dokazivanje, potvrda od drugih itd.), pa smo zbog toga često "izvan sebe". Kvalitetno brinuti o sebi na prvom mjestu znači osluškivati svoju unutrašnjost i živjeti život koji nama (našem srcu i duši) ima smisla."

"Program se odvija u sklopu Makronovina koncepta Cjelovito zdravlje žene te ćemo kroz predavanja, radionice i otvorene razgovore dati uvid u to što znači cjelovito brinuti o sebi. Žene su danas pod velikim opterećenjem i stresom uslijed velikih obaveza i očekivanja, u poslovnoj i obiteljskoj sferi i zbog toga često trpi njihovo zdravlje.  Želimo pokazati kako svakodnevno možemo učiniti puno toga kako bismo se osjećale bolje, bile zdravije i sretnije. Važno je i da dijelimo iskustva te jedne drugima damo podršku.", rekla je Tamara Dabić, ravnateljica Makronove.

Makronova već desetak godina razvija koncept Cjelovito zdravlje žene te organizira popularne programe koji odgovaraju na svakodnevne praktične izazove s kojima se nose žene u suvremenom društvu. "Naši programi posvećeni zdravlju žena su vrlo popularni, prošle godine smo primjerice imali odličan odaziv povodom Dana žena, tražilo se mjesto više, a polaznice su bile uistinu oduševljene jer su u jednom danu dobile uistinu puno: informacija, podrške i dobre atmosfere", istaknula je Tamara Dabić.

PROGRAM povodom Dana žena u Makronovi 8.3.2015.
Makronova, Ilica 11

10:00 - 12:00 sati        

Hrana - moja najbolja prijateljica

Najbolje namirnice, dodaci prehrani i biljne tinkture za žensko zdravlje.

12:00 - 13:00 

Pauza i zakuska s cjelovitim organskom hranom i napitcima

13:00 - 14:30

Istina o ljepoti

Prirodni proizvodi za zdravlje i ljepotu. Kako koristiti eterična ulja. Intimna njega i pregršt praktičnih savjeta za ljepotu koji neće ugroziti zdravlje.

15:00 - 16:30 

Panel Žene ženama

Kako cjelovito pristupiti zdravlju i njegovati ga na svim razinama.

16.30  - 17:30 

Druženje uz glazbu

Predavačice: Jadranka Boban Pejić, Žana Hinek, Senka Ljubić, Irena Nedeljković, Jadranka Marković, Matilda Ivaniš Knez, Tamara Dabić te moderatorica Vlasta Prohaska Jarec.

Program se odvija u Makronovi, Ilica 11/I. kat

Popularna cijena programa sa zakuskom i napitkom u pauzi iznosi 190 kn

Rezervirajte svoje mjesto: info@makronova.com, 01 48 47 119.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti