Dođite na trening na otvorenom u prirodi uz Tower Fitness!

Dođite na trening na otvorenom u prirodi uz Tower Fitness!

Dođite na trening na otvorenom u prirodi uz Tower Fitness!
  • Objavljeno: Četvrtak, 17.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tower Fitness po prvi puta u svojoj povijesti želi provesti trening na otvorenom u prirodi. Cilj ovakvog projekta je poticanje na tjelesnu aktivnost na otvorenom i na svježem zraku. Također gradimo jedno veliko zajedništvo između naših članova, jer mi nismo fitness centar kojemu je na prvome mjestu kvantiteta već kvaliteta i međusobna povezanost. Ovo je početak jedne tradicije za koju se nadamo da će trajati duži niz godina te biti iz godine u godinu sve bolja i bolja.

Plan eventa je slijedeći: u subotu 19.05.2018 nalazimo se na zadnjoj stanici tramvaja 15, stanica Dolje gdje se upućujemo prema Leustekovoj stazi i napravit ćemo zajedničko zagrijavanje na startu ispred tunela. Laganim koracima prohodat ćemo Leustekovu stazu do vrha gdje ćemo na velikoj livadi provesti vježbe istezanja i mobilizacije.

Nakon toga vrijeme je za sportsku rekreaciju gdje ćemo s članovima igrati odbojku, graničara, gumi gumi, frizbi, badminton te se svi skupa zabaviti. Svatko će sa sobom uzeti nešto za pojesti i popiti pa će to ujedno biti i piknik.

Predviđeno vrijeme trajanja eventa je od 8:00 do 15:00h.

Bit će popraćeno snimkama drona iz zraka i trenera prilikom uspona prema vrhu.

Finalni cilj je osvještavanje ljudi koliko je potrebna i zabavna tjelesna aktivnost tako da je članovima dopušteno da povedu još nekoga sa sobom.

Link eventa: https://www.facebook.com/events/244838849394351/

Više informacija potražite na www.tower-fitness.com!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti