Evo zašto muškarci ne žele inteligentnu djevojku!

Evo zašto muškarci ne žele inteligentnu djevojku!

Evo zašto muškarci ne žele inteligentnu djevojku!
  • Objavljeno: Srijeda, 21.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Pixabay

Kategorija: Zanimljivosti

Iako većina muškaraca podržava ideju o vezi s djevojkom koja je izrazito pametna, kada je riječ o praksi, sve je manje onih koji će zaista tražiti partnericu prema inteligenciji.

Istraživanje je provedeno na nekoliko američkih sveučilišta, a rezultati su pokazali da muškarce može privući osobnost partnerice koja određuje je li djevojka romantična ili realistična. No, pitanje inteligencije donijelo je iznenađujuće rezultate. Naime, ispitanike u teoriji privlači što inteligentnija partnerica, ali kada je riječ o stvarnoj vezi s vrlo pametnom i manje pametnom partnericom, muškarci će uvijek izabrati manje pametnu.

Jeste li znali da inteligentni muškarci imaju kvalitetnije spermije!

Razlog tome je što muškarce plaši činjenica da je partnerica pametnija od njih. Ispitanici su odgovorili kako postoji određeni strah koji se pojavi u njima kada se nađu u blizini natprosječno inteligentne žene, zbog čega se osjećaju manje muževnima.

Zbog prijetnje muževnosti u muškarcima javlja natjecateljski duh pa izbjegavaju inteligentnije partnerice, dok žene nemaju problema s inteligentnijim partnerima.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti