Ovo je najbrži put do ravnog trbuha!

Ovo je najbrži put do ravnog trbuha!

Ovo je najbrži put do ravnog trbuha!
  • Objavljeno: Utorak, 20.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Postoje načini koje će vas dovesti do ravnog trbuha i omogućiti vam tijelo o kojem ste oduvijek sanjali!

1. Pazite na držanje

Ako ste pogrbljeni, trbuh će uvijek izgledati loše. Uspravite se i trbuh će vam odmah izgledati zategnuto. Poravnajte uši i ramena, kukove, koljena i gležnjeve. I neka vam prednji dio ramena bude u otvorenom položaju. Uvucite pupak i ponosno se uspravite do pune visine.

Potražite najbolje i najučinkovitije savjete za ravan trbuh!

2. Poradite i na ostatku tijela

U bitne grupe mišića spadaju i mišići na leđima. Jedan od odličnih načina vježbanja svih bitnih grupa mišića je pilates. Jačanjem svih mišića dodatno ćete ojačati i trbušne mišiće.

3. Pripazite na prehranu

Ako želite izgubiti masne naslage na trbuhu, morate razmisliti o svojoj prehrani. Sigurno ste već čuli kako se trbušnjaci grade u kuhinji a ne u teretani. Jedite promišljeno i redovito vježbajte ako želite lijep i zategnut trbuh.

Isprobajte napitak od hrena i limuna koji topi mast s trbuha!

4. Nisu vam uvijek potrebne sprave za vježbanje

Određene sprave za vježbanje nisu neophodne za jačanje trbušnih mišića. Kod svakodnevnih aktivnosti, trbušnjaci su izuzetno aktivni. Čak i kada ste u šetnji ili se igrate s djecom. Jednostavno stanite što uspravnije možete i dišite tako da pupak što više uvučete prema kralježnici.

5. Dajte si vremena

Do vidljivih rezultata ne možete doći preko noći. Pripazite na prehranu i uvedite redovitu fizičku aktivnost. Nemojte se obeshrabriti ako odmah ne vidite rezultate. Budite uporni i ne odustajte. Ovdje je važna upornost!

Isprobajte ovu vježbu za savršene trbušne mišiće!

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti