Humanitarna modna revija „mRAK žene“

Humanitarna modna revija „mRAK žene“

Humanitarna modna revija „mRAK žene“
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.12.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Zajedništvo, solidarnost, ljubav prema bližnjem, želja da se pomogne, plemenitost - sve su te emocije koje su prožele dvoranu hotela Sheraton Zagreb Hotel u nedjelju 12. prosinca 2010. kada smo zajedno naša udruga oboljelih od malignih bolesti "Za novi dan" sa partnerima udrugom „SVE za NJU!" i udrugom "Jedra" u suradnji s ekipom Modnog ormara, održali humanitarnu modnu reviju „mRAK žene". 

Sva sredstva su se prikupljala za rad naših triju udruga koje marljivo rade na poboljšanju prava i potreba oboljelih, te edukaciji o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka. Humanitarna modna revija je dio naše nacionalne kampanje kojom ukazujemo na važnost prevencije i ranog otkrivanja raka. Ne smijemo zaboraviti da je naša zemlja na visokom 2. mjestu po smrtnosti od raka u Europi. Zabrinjavajuće je da sve više oboljevaju žene i mladi. Važno je znati da su danas zahvaljujući napretku medicine i razvoju novih lijekova, mnogi karcinomi izlječivi, ali u ranom stadiju. I zato je važno da se odazivamo na nacionalne programe ranog otkrivanja raka. Modni kreatori i modne kuće poklonili su svoje kreacije, a naši divni gosti velikodušno su ih licitirali, tako da smo u toj jednoj  večeri skupili 45.000 kn.

Akcija se nastavlja prikupljanjem donacija na žiro račun kojeg smo otvorili posebno za ovu namjenu: 2484008-1500175000, svrha plaćanja: Zajedno protiv raka, primatelj: Udruga "Za novi dan", Zagreb.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti