Priključite se humanitarnoj akciji: Hrabra mama želi živjeti!

Priključite se humanitarnoj akciji: Hrabra mama želi živjeti!

Priključite se humanitarnoj akciji: Hrabra mama želi živjeti!
  • Objavljeno: Utorak, 07.07.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Facebook

Kategorija: Zanimljivosti

Ana Mari Ljutić (38) za vrijeme druge trudnoće, dijagnosticiran je rak dojke s metastazama po cijelom tijelu. Nakon hitnog carskog poroda, mali Matias je rođen kao neurorizično dijete s krvarenjem u mozgu I stupnja.

Matias je danas pod svakodnevnom kontrolom liječnika i dobro je. Ana Mari vodi bitku i dalje. Trenutno je primarna bolest, zahvaljujući timu liječnika koji vode Anu Mari pod kontrolom, ali pojavio se niz drugih komplikacija te trenutni epileptični napadi (više puta dnevno) iziskuju dodatna istraživanja i liječenje u Hrvatskoj, a moguće i u inozemstvu, ako će to biti potrebno.

Trenutno se prevodi sva liječnička dokumentacija i bit će poslana na klinike u inozemstvu. Ana Mari je u međuvremenu dobila rješenje o trajnoj nesposobnosti za rad, a invalidska mirovina iznosi joj 2.000,00 kn dok suprug Dino Ljutić radi na pola radnog vremena kako bi mogao skrbiti o supruzi kojoj je potrebna 24/7 njega i njihovo dvoje djece.

Prije ove zloćudne bolesti koja je zadesila do tada sretnu obitelj, živjeli su najnormalnijim životom. Troškovi liječenja, života, svakodnevne skrbi za Anu, potrepština za djecu i stambeni kredit od ranije doveli su obitelj do ruba.

Ovim putem obraćamo Vam se za pomoć obitelji Ljutić.

Malim koracima do velikih stvari. Puno srca čini da nemoguće postane moguće. Zajedno za Ana Mari.

Više informacija o broju računa i mogućnosti uplate saznajte na linku ili Facebook stranici.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti